当前位置: 主页 > 职称英语 > 综合类考试辅导

Bomb Explosions

  • 时间:2017-11-06 11:34
  • 作者:外语小编
  • 点击:
  • 题库模考
摘要:Bomb Explosions in Thailand 根据短文的内容,回答下列的题目。 The new year celebration in Thailand was shattered by violence, when nine bombs exploded across Bangkok around midnight. Three Thai citizens were killed and more t

Bomb Explosions in Thailand
根据短文的内容,回答下列的题目。
        The new year celebration in Thailand was shattered by violence, when nine bombs exploded across Bangkok around midnight. Three Thai citizens were killed and more than 30 injured. Among the injured, six were foreigners. No Chinese casualties were reported, the Chinese Embassy in Bangkok, the capital, said on Monday. __________ (46) But other embassies have advised their citizens to avoid traveling to Bangkok. "There is a possibility of further attacks in coming days," said a travel advisory (公告) from Australia. "Australians are urged to avoid unnecessary travel in Bangkok."
        No terrorist group claimed responsibility for the bombings by Tuesday. __________ (47) Bombings and shootings occur almost daily in Thailand's three southernmost provinces. Yala,Naarathiwat and Pattani have a dominant Muslim population and have long complained of neglect(忽视) and discrimination (歧视) in the largely Buddhist (佛教徒的 ) nation. They have asked for independence and a separate state. Since 2004, the insurgents (叛乱者) have carried out numerous attacks in the south and more than 1,900 people have been killed. __________ (48)
        But Thai Prime Minister Surayud Chulanont said on Monday that domestic politics rather than the Muslim insurgency was behind the bombings. "It is likely related to people who lost their political benefits," Surayud said, referring to Thaksin Shinawatra.__________ (49) Surayud was later appointed interim (临时的) prime minister. Thaksin,however, still enjoys widespread support, especially in the countryside.
        __________ (50) Thaksin's lawyer, Noppadol Patama, denied his client's involvement in the bombings, according to a local website.

不定项选择题第1题___________

A.Some believe the explosions were the work of separatists.

B.Some believe that several senior army officers loyal to Thaksin plotted the bombings with ousted ( 赶下台) politicians to discredit ( 败坏名声 ) the government.

C.Thaksin was ousted in a military coup (政变) last September.

D.The Thai Government has been unable to control the violence, though thousands of troops have been sent to the south.

E.The embassy issued no travel warnings.

F.Nobody is to blame.

参考答案:A

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第2题___________

A.Some believe the explosions were the work of separatists.

B.Some believe that several senior army officers loyal to Thaksin plotted the bombings with ousted ( 赶下台) politicians to discredit ( 败坏名声 ) the government.

C.Thaksin was ousted in a military coup (政变) last September.

D.The Thai Government has been unable to control the violence, though thousands of troops have been sent to the south.

E.The embassy issued no travel warnings.

F.Nobody is to blame.

参考答案:E

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第3题___________

A.Some believe the explosions were the work of separatists.

B.Some believe that several senior army officers loyal to Thaksin plotted the bombings with ousted ( 赶下台) politicians to discredit ( 败坏名声 ) the government.

C.Thaksin was ousted in a military coup (政变) last September.

D.The Thai Government has been unable to control the violence, though thousands of troops have been sent to the south.

E.The embassy issued no travel warnings.

F.Nobody is to blame.

参考答案:C

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第4题___________

A.Some believe the explosions were the work of separatists.

B.Some believe that several senior army officers loyal to Thaksin plotted the bombings with ousted ( 赶下台) politicians to discredit ( 败坏名声 ) the government.

C.Thaksin was ousted in a military coup (政变) last September.

D.The Thai Government has been unable to control the violence, though thousands of troops have been sent to the south.

E.The embassy issued no travel warnings.

F.Nobody is to blame.

参考答案:D

查看答案解析 进入焚题库

不定项选择题第5题___________

A.Some believe the explosions were the work of separatists.

B.Some believe that several senior army officers loyal to Thaksin plotted the bombings with ousted ( 赶下台) politicians to discredit ( 败坏名声 ) the government.

C.Thaksin was ousted in a military coup (政变) last September.

D.The Thai Government has been unable to control the violence, though thousands of troops have been sent to the south.

E.The embassy issued no travel warnings.

F.Nobody is to blame.

参考答案:B

>>>>职称英语考试题库下载<<<<<

2017年职称英语报名时间及考试时间汇总 |2017年职称英语报名相关问题解答 

欢迎加入职称英语交流群Bomb Explosions

本文链接:http://zcyy.kaoshib.com/zhl/58219.html

(责任编辑:外语小编)

分享到: 更多

相关阅读