当前位置: 主页 > 职称英语 > 考试题库

A Unique

  • 时间:2018-02-07 11:37
  • 作者:外语小编
  • 点击:
  • 题库模考
摘要:根据短文的内容回答,下列题目 A Unique Educational Center It may look like just another playgroup, but a unique educational center in Manhattan is really giving babies something to talk about. Its a school to teach languages to
根据短文的内容回答,下列题目
     A Unique Educational Center
     It may look like just another playgroup, but a unique educational center in Manhattan is really giving babies something to talk about. "It's a school to teach languages to babies and young children with games, songs--some of the classes also have arts and crafts," said Francois Thibaut,the founder of the Langrage Workshop for Children, a place where babies become bilingual.
     Children as young as few months are exposed to French and Spanish before many of them can even speak English. Educators use special songs and visual (视觉的) aids to ensure that when a child is ready to talk, the languages will not be so foreign. "Children have a unique capacity to learn many languages at the same time," said Thibaut. "Already at nine months, a child can tell the differences between the sounds he or she has heard since birth and the sounds he or she has never heard yet." Thibaut says the best time to expose children to language is from birth to 3 years old. For the last 30 years, the school has been using what it calls the Thibaut Technique, a system that combines language lessons with child's play.
     "I always wanted to learn Spanish, but by the time I got to high school it was too late to pick it up and speak fluently," said Marc Lazare, who enrolled his son at the school. "I figured at this age,two, it's a perfect time for him to learn." Aside from learning a language, the kids also gain a tremendous sense of confidence. One young student boasted that aside from French, she can speak five languages (though that included "monkey" and "lion"). The school gives children the tools to communicate, and sometimes that gives them an advantage over their parents. "I think they sometimes speak French when they think I won't understand them," said parent Foster Gibbons.
     Depending on the age group, classes run from 45 minutes up to 2 hours. Even when students are not in class, the program is designed to make sure the learning continues at home. Tapes and books are included so kids can practice on their own.
1. [不定向选择题] The word "bilingual" in the first paragraph probably means__________.
  • A.capable of using two language
  • B.both clever and confident
  • C.aware of their own limitations and strength
  • D.independent of their parent
  • A
  • B
  • C
  • D
  • 确定
 
参考答案:A
我的答案:A
参考解析:词汇题。题干:“bilingual”一词的意思是__________。如果对bilingual这一单词熟悉,就可直接选出答案。如不熟悉,第一可根据前缀bi-“二的,双的”和lingual“语言的”推出其含意;另外可根据上下文猜出其含义。首先前后都提到language,可知一定跟语言有关,其次根据第二段第一句,意为“孩子们在几个月大甚至还没学英语时就开始接触法语和西班牙语”,所以A选项“能使用两种语言”是正确答案。 

想轻松零基础20小时通过职称英语考试,请》》》点击这里《《《查看详情!

A Unique

>>>>>>>>职称英语考试报名时间【点击查看

 

>>>>2018年职称英语考试报名时间【点击进入

职称英语考试报名入口】 【职称英语查询时间
职称英语考试交流群A Unique

 

本文链接:http://zcyy.kaoshib.com/tmlx/67048.html

(责任编辑:外语小编)

分享到: 更多